Ishockeyförbundet och NeH förlänger samarbetsavtal

By on 26 december, 2022
Arkivbild

Svenska Ishockeyförbundet och NeH baserat i Örebro går in på sitt fjärde decennium tillsammans, det står klart efter att parterna tecknat nytt samarbetsavtal som sträcker sig fram till 2026.

Svensk ishockey och NeH har en lång historia av framgångsrikt samarbete, vilket gjorde det enkelt för båda parter att förlänga samarbetet med befintlig struktur. Efter två år med pandemi ser parterna fram att utveckla det samarbete när nya möjligheter öppnar upp sig. NeH är fortsatt Officiell Partner till Svenska Ishockeyförbundet och leverantör av alla profilprodukter och merchandise.

– Vi är mycket glada över att förlänga avtalet med NeH. Vi har ett brett och väl fungerande samarbete som sträcker sig över alltifrån profilprodukter och merchandise till sargreklam, och vi ser att NeH är en nyckelspelare för oss, säger Christer Plars, kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet.

NeH:s uppdrag är att utveckla intäktsmöjligheterna för Svenska Ishockeyförbundet samt stärka varumärket svensk ishockey ur ett långsiktigt perspektiv.

– Det är med stor ödmjukhet vi tittar framåt med Svenska Ishockeyförbundet när vi går in i det fjärde decenniet och som partner fortfarande ser stora möjligheter att utveckla vårt samarbete. Vi ser mycket fram emot fortsättningen med förbundet som dessutom kommer att innehålla ett VM på hemmaplan, säger Peter Holm, VD på NeH.

År 1994 inleddes samarbetet mellan NeH och Svenska Ishockeyförbundet i samband med VM i ishockey i Sverige 1995. Sedan dess har man varit partners och med den ingångna förlängningen över 2026 kommer samarbetet gå in på sitt fjärde decennium.

Ekonomi | Sverige/Örebro
Örebronyheter

Källa Svenska Ishockeyförbundet

You must be logged in to post a comment Login