Leo’s Lekland sänker priserna

By on 13 maj, 2023
Bild: Leo's Lekland

Leklandskedjan Leo’s inför en ny mer flexibel prislista och passar på att sänka priserna rejält på utvalda tider under veckans alla dagar, förändringen är en direkt reaktion på allmänna inflationen och allt högre priser i samhället där man vill ge fler barn möjligheten att röra sig genom lek.

Efter att ha följt kostnadsutvecklingen i samhället i stort och även själva varit tvungna att anpassa priserna under det senaste året har Leo’s Lekland nu bestämt sig för att göra det enklare för fler att kunna leka på deras lekland.

– De senaste åren har inneburit kostnadsökningar på det mesta i samhället, något vi vill försöka väga upp med de här prissänkningarna. Vi vill att så många som möjligt ska kunna leka hos oss, men är också fullt medvetna om att ekonomin ibland kan vara ett hinder och vi hoppas att detta kan öppna upp för flera att besöka oss, säger Joakim Gunler VD Leos Lekland.

Leo’s prisjustering innebär bland annat en ”last hour” där alla kan leka för 99 kronor under den sista timmen leklanden har öppet. Last hour gäller varje dag i veckan. Eftermiddagspriserna på helgerna sänks också, samtidigt som man inför en halvering av priset för 1-åringar som besöker leklandet.

– Totalt handlar det om sänkningar på mellan 6 och 57 procent beroende på när man vill och kan besöka oss. Det är en stor satsning från vår sida som vi hoppas både uppskattas och faller väl ut hos alla leksugna, avslutar Joakim Gunler VD, Leo’s Lekland.

För de som vill aktivera sig extra mycket införs också ett nytt två-månaders-kort där man kan leka hur mycket man vill under perioden 8 maj till 2 juli för 449 kronor.

De nya priserna är en vidareutveckling av Leo’s modell med differentierade priser baserade på efterfrågan. Prissänkningen gäller från och med det 8 maj 2023 på alla Leos Lekland i Sverige. Motsvarande prisjusteringar sker på alla Leo’s Lekland i Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Leo’s Lekland

You must be logged in to post a comment Login