Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april

By on 2 april, 2024
Bild: Lidl Sverige

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke, har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel, förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut.

Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

– När nu en månad har gått kan vi konstatera att vår förhoppning att få fler att välja svenskproducerad mat och dryck besannades. Vi ser i vår försäljning att fler kunder har upptäckt Matriket, och att kunderna i hög utsträckning fortsätter handla Matriket. Det ser vi som ett kvitto på att vår insats för att öka medvetenheten kring den svenska livsmedelsindustrin har gett resultat, säger Jakob Josefsson. 

Kupongen om 20 procents rabatt på alla Matriket-produkter kommer att kunna aktiveras en gång i veckan och kommer att dyka upp varje vecka i Lidl Plus under april. 

Samtidigt återupptar Lidl prissänkningen från tidigare i vinter på frukt och grönt. Även där i form av en kupong i Lidl Plus. Kupongen gäller 12 procent på all frukt och grönt, den kommer att kunna aktiveras en gång i veckan och dyker upp varje vecka i Lidl Plus under obestämd tid framöver.  

Kupongerna kan inte kombineras.

Ekonomi | Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Lidl

You must be logged in to post a comment Login