Liverapportering från FBK vs ÖHK

By on 14 september, 2013

Örebro vinner, Johan Wiklander sätter två straffar och det blev en historisk vinst för laget.

Dags för straffar.

Mot slutet av sudden lyckas Örebro skapa ett par bra chanser men den här matchen går till straffar.

En jämn sudden där båda lagen byter chanser med varandra. FBK har en så länge haft de bästa chanserna.

Övertiden en börjar direkt!

Tredje perioden är slut och Örebro har säkrat en poäng. Det står fortfarande 2-2.

Örebros importkedja satte bra tryck mot mål under ett par sekunder.

Bra tryck av FBK nu, det luktar mål nu….

Shawn Belle avlossade några gifta skott för FBK

Powerplay till FBK, Motin utvisa. Matchtid: 12.40.

En komiskt situation uppstod när Anders Eriksson fick en tackling av Nordgren. Matchtid: 11.18.

Det är ett jävla drag inne i hallen. Örebroarna har tagit över på läktaren, man hör bara Örebro, Örebro, heja Örebro.

FBK trycker på bra och de har fart under skridskorna. Men ÖHK skapar också bra chanser. Det är bra tryck på Örebros tillresta klack.

Dags för sista perioden, hoppas Örebro vinner det här.

Andra perioden är slut och det står 2-2. En lite segare period för Örebro, men de stod upp bra. Det ska bli intressant att se hur den sista perioden slutar. Något säger mig att FBK vinner.

Nick Plastion utvisad Matchtid 15.52!

FBK kvitterar genom Thomas Hyka, ett riktigt snyggt mål där Thomas fintar bort Sandberg i målet. 2-2, matchtid 15.03.

Tim Wallace krigar framför FBK-målet och tar stryk.

Powerplay till Örebro. Matchtid: 9.10.

Matchen står och väger men jag är imponerad av Örebro. De lyckas hålla tillbaka FBK.

Ingen utdelning för Örebro.

Powerplay till Örebro. Matchtid: 4.57.

Dubbelutvisning 4 mot 4 efter 3.28 min.

Nu kör vi, andra perioden är igång.

Första perioden är slut och Örebro leder med 1-2. Jag tycker att laget imponerar, de har haft bra tryck och fart i spelet. Robin Dahlström har visat bra spel. Men veteranen Strömberg visar även han upp en bra form.

Nytt powerplay för Örebro.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, måååållllllll. Martin Johansson sätter 1-2 till Örebro. Det är Conny Strömberg som ligger bakom målet. Matchtid: 15.35