LOAM och Adaam släpper singeln ”FAKKA UR”

Av på 25 mars, 2022

Den hemlighetsfulla LOAM slog igenom stort under hösten 2021 med låten ”Medvetslös”. Låten klättrade snabbt på streaminglistorna och blev topp 10 i Sverige på Spotify. På TikTok och Snapchat exploderade låten direkt efter släppet och har redan blivit en festklassiker med sina 15 miljoner lyssningar. LOAM följde upp låten med ”Fuck mitt EKS” som blev en ännu större hit och i samband med releasen åkte han ut på en Sverige-omfattande Fuck mitt EKS-turné som gör kaos i varje stad.

Nu är LOAM tillbaka med låten ”FAKKA UR” och denna gång har han tagit hjälp av Märsta-sonen ADAAM som är en av Sveriges starkast lysande stjärnor på hiphop-scenen. ADAAM kommer närmaste från sitt albumsläpp ”Myror i brallan” som blev 1:a på den Svenska albumlistan och innehöll hit-singlarna ”Birthday” och ”ABTI”.

Om FAKKA UR säger ADAAM: ”LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi!”

LOAM fortsätter: ”Jag har alltid lyssnat på ADAAMs musik så det kändes väldigt naturligt när vi linkade upp i studion. Vi hade med oss en flaska jäger och en bacardi och de blev som det blev.”

FAKKA UR släpps via EMI Sweden/Universal Music.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in