Lokalt | Mälardalsrådet nominerade till Columbi ägg

By on 18 februari, 2016

Av totalt 154 bidrag valdes Mälardalsrådets kampanj ”Det är vi som är Mälardalsrådet” ut som en av de fjorton bästa under 2015. 

Mälardalsrådet har under 2015 annonserat i Dagens Samhälle med kampanjen “Det är vi som är Mälardalsrådet” som vi tagit fram tillsammans med Örebro-byrån Studio Solutions. Columbi Ägg är Dagens Samhälles tävling för reklam riktad till den offentliga marknaden.

Alla kampanjer som haft införanden i tidningen Dagens Samhälle under 2015 har automatiskt deltagit i tävlingen. Av dessa 154 har 14 bidrag nominerats “eftersom de på ett imponerande sätt förvandlat den kommunikativa utmaningen till en kreativ möjlighet”.

– ”Det är vi som är Mälardalsrådet” blev en del i vårt arbete för att synliggöra vår bas: medlemmarna. Vi ville fånga upp alla nya krafter i regionen och samtidigt påminna om vårt arbete. Vi är 57 kommuner och 5 landsting/regioner som samarbetar för storregional utveckling. Samarbetet finns genom oss, men vi är ett medel, utan engagerade medlemmar ingen påverkan. Paloma Blanco, kommunikationsansvarig Mälardalsrådet.

Prisutdelningen sker på Nalen i Stockholm den 18 mars.

Här kan du läsa mer om Columbi Ägg och se tidigare vinnare >>

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login