Lokalt | Ökad användning av appbetalning vid parkering i Örebro

Av på 8 februari, 2015

Fler och fler bilister upptäcker fördelarna med att betala sin parkering med mobilen, och marknaden växer kontinuerligt med fler och fler användare, och fler och fler orter som implementerar den nya tekniken.

Det enda avgiftsfria alternativet
Luleåbaserade ePARK kan som enda avgiftsfria alternativ presentera en stark tillväxt, med nya uppdrag i flera svenska städer samt Finland och Polen, och en kontinuerligt växande mängd slutkunder – det vill säga bilister.

Flera orter ansluter sig
”ePARKs fortsatta tillväxt är en tydlig signal från bilisterna att man uppskattar och förstår fördelen med en appbaserad parkeringslösning som inte innebär några extra kostnader för slutanvändaren”, säger ePARKs VD Jan-Olof Anderson. ”Vi är glada och stolta över att kunna leverera en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning till flera svenska städer, och fler och fler kommuner upptäcker fördelarna med mynt- och automatfri parkering. ePARK växer stadigt över hela landet, och vi ser idag ett fortsatt ökat användande i flera små till mellanstora städer som exempelvis Luleå, Motala, Örebro och Falkenberg.”

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in