Lokalt | Örebro kommun tackar vardagshjältar med festkväll

Av på 5 mars, 2015

Tisdag 10 mars arrangerar Örebro kommun en festkväll för att tacka och lyfta fram alla de som tar olika frivilliguppdrag. Genom att ställa upp för sina medmänniskor bidrar dessa vardagshjältar till att göra samhället lite varmare, vänligare och bättre.

Örebro har många vardagshjältar som engagerar sig för sina medmänniskor genom att ta uppdrag som gode män, förvaltare, kontaktpersoner, kontaktfamiljer, familjehem, volontärer eller via föreningar och trossamfund som har uppdrag eller samarbetar med Örebro kommun. De vill vi uppmärksamma och tacka med en festkväll!

Festen hålls på Conventum Kongress i Örebro och innehåller såväl middag som underhållning, det är femte gången som Örebro kommun arrangerar en festkväll för eldsjälar inom det sociala området.

Om kvällen
Conventum Kongress, tisdag 10 mars kl. 18.30. Entré från Fabriksgatan. Hela arrangemanget är alkoholfritt. Vi avrundar festen vid ca kl. 21.30.

Som företrädare för kommunen medverkar bland andra kommunalråd Rasmus Persson och programdirektör Isabell Landström.

Det ska bli roligt att få chans att bekanta sig med och visa vår uppskattning för dessa personer som oftast utför sitt betydelsefulla arbete i det tysta, säger Isabell Landström som är programdirektör för Social välfärd inom Örebro kommun.

De inbjudna står dagligen för ovärderliga insatser för väldigt många människor. Deras engagemang innebär ett stort stöd och detta vill vi som kommun såklart uppmärksamma och få visa vår uppskattning för, säger Rasmus Persson (C) kommunalråd.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in