Nattens händelser från polisen

By on 31 oktober, 2021

Många ärenden under natten relaterade till berusning i krogmiljö i Örebro.

…………….

Örebro 00:58

Bråk mellan en man och kvinna på en krog. En kvinna i 35-årsåldern misstänks för ringa misshandel då hon kastat glas på mannen i samma ålder. 

…………….

Örebro 01:00

En man i 20-årsåldern misstänkt för misshandel och en man i 20-årsåldern misstänkt för våld mot tjänsteman på krog i centrala Örebro. Den ena mannen förhördes på platsen och hämtades upp av föräldrar. Den andra mannen omhändertogs av polis för berusning. 

…………….

Örebro 01:57

Polisen stannade en misstänkt rattfyllerist i centrala Örebro. Initialt var rubriceringen rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Situationen eskalerade sedan och rubriceringen utökades till våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman och blåljussabotage. En man i 40-årsåldern är misstänkt i ärendet. 

…………….

Örebro 03:42

En man i 25-årsåldern greps sent inatt misstänkt för misshandel, narkotikabrott och hemfridsbrott. En anmälare ringde in om en pågående misshandel efter att ha hört kvinnoskrik i trapphuset. Den misstänkte mannen ska ha tagit sig in i en kvinnas lägenhet som han tidigare haft en relation med och slagit henne. Polisen grep mannen på plats. Kvinnan ska inte behövt uppsöka vård. 

…………….

Askersund 00:01

Slagsmål utbröt på en restaurang. 3 män skadade av en identifierad person och en okänd. En person förd till sjukhus som skadade huvudet. Övriga behövde inte uppsöka vård.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa polisen.se

You must be logged in to post a comment Login