Nattklubb, nostalgi och glädje med Da Buzz

By on 27 augusti, 2023
↑↑ Lyssna på Da Buzz – My Life här ↑↑

Nattklubb, nostalgi och glädje, Da Buzz släpper titelspåret ”My Life” från kommande albumet.

I år är det 25 år sedan den numera kultförklarade gruppen Da Buzz bildades i de värmländska skogarna. Med åtskilliga utmärkelser och grammisnomineringar i ryggen, har de under flera decennier levererat tidlösa hits.

I början av 00-talet ägde Da Buzz den svenska klubbscenen och dominerade på radiolistorna med låtar som ”Do You Want Me”, ”Alive” och ”Dangerous”.

2023 är succéduon tillbaka med helt ny musik, nu släpper Da Buzz singeln ”My Life”. Låten är även titelspåret på kommande fullängdaren som ges ut den 15 september.

Förutom ”My Life” innehåller skivan bland annat singlarna ”I Can’t Help Falling For Your Love” och ”Lost Without You”.

Med nya singeln visar Da Buzz än en gång var nattklubbsskåpet ska stå. ”My Life” frambringar känslor som nostalgi, glädje och melankoli – allt det som kännetecknar Da Buzz och deras karaktäristiska ljudbild.

Da Buzz har genom åren haft stor internationell framgång. ”Let Me Love You” nådde den amerikanska Billboard HOT 100 och placerade sig på förstaplats i Japan. ”Wonder Where You Are” blev etta i Ryssland och Östeuropa.

Gruppen är fortsatt en eftertraktad liveakt både på hemmaplan och utomlands. I höst ger de sig ut på en massiv turné runt om i Sverige.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Clap Your Hands

You must be logged in to post a comment Login