ÖHK blev krossade med 7-0

Av på 2 november, 2013

Tidigare idag blev fotbollslaget ÖSK klara för spel i Allsvenskan nästa säsong, glädjen blev totalt när Örebros älskade fotbollslag segrade i Ljungskile.

För Örebros andra elitlag går det betydligt tyngre, ÖHK åkte idag på en förkrossande förlust borta mot Växjö. Slutresultatet skrevs till 7-0 efter att bl.a Växjös Dennis Rasmussen gjort 2 + 2.

Efter förlusten mot Luleå i torsdags skrev jag att ÖHK spelade bra även om man förlorade på straffar. Laget behövde bli bättre på att stänga ner en match med ledningen i behåll. Ikväll är dock frågorna desto fler.

Sparka klubben Ross, ska de köpa i en ny spelare, kan de återhämta sig efter 7-0. Något måste göras efter att laget ikväll åkte på sin åttonde raka förlust.

Ross inte nöjd.
Tränaren Patrik Ross var inte nöjd med sitt lag vilket man kan förstå. I en intervju på c-more sa han följande:

– Jag begriper inte, vi har flera spelare som aldrig har spelat i SHL tidigare, de borde njuta av att komma till Växjö en lördagskväll. Men i stället är det ingen som ville vara med i dag, säger Ross

Tycker inte ÖHK att det är kul att spela hockey längre, analyserar man Ross uttal så verkar det som harmonin i klubben är borta.

Nu kommer laget att få vila i tio dagar, nästa match är hemma mot Modo den 12 november. De närmaste dagarna kommer bli intressanta, vad ska ÖHK göra för att vända den negativa trenden?

Under tiden kan vi örebroare ropa ”Vi är tillbaka” och vara glada över att vi iaf har ett nytt elitlag i staden.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in