Örebro HK föll mot SSK

By on 22 augusti, 2013

Lindesberg fick fint främmande när Örebro Hockey och Södertälje SK kom på besök. Matchen var den femte träningsmatchen för ÖHK och de förlorade på straff mot SSK.

Det var Örebro som tog ledningen i matchen genom Anders Eriksson, han kunde sätta 1-0 på pass från Kalle Olsson 12.11 in i första perioden. SSK skulle kvitta i slutet av perioden genom Jason Gregorie.

Klassmål av Wallace
Efter en ganska jobbig andra period som innehöll allt för många utvinningar kunde Örebro i den tredje perioden sätta 2-1. Tim Wallace gör mål på backhand efter att fått en fin passning från Marcus Wienstock. Även nyförvärvet Tomas Skoogs delaktig i spelet,

Men SSK kom tillbaka och Robin Press kunde kvittera 11 min in i matchen. Det blev inga fler mål och övertidsperioden blev även den mållös.

Örebro missade tre straffar
Jason Gregorie satte sin straff för SSK, det blev också det enda målet av samtliga straffar. Nick Plastino, Markus Wienstock och Justin Dibenedetto missa sina straffar för ÖHK.

Nästa träningsmatch för Örebro blir tisdagen den 27 augusti. Då regerande svenska mästarna Skellefteå AIK, matchen börja kl 19.00 och spelas Behrn Arena.