Sanna Nielsen släpper nya singeln ”Tänker på dig”

Av på 13 maj, 2021

”Samarbetet med Linnea Henriksson och Alex Shield är något av det roligaste jag gjort på länge, det har varit en otroligt kreativ process och lite av en musikalisk nytändning”. ”Texten som handlar om ett minne långt tillbaka har jag och Linnea skrivit tillsammans och Alex har skrivit musik och producerat”/ Sanna

Sanna Nielsen har varit väldigt sparsmakad med att släppa egen musik de senaste åren, förutom två uppmärksammade jullåtar har vi inte hört något nytt från henne på tre år. Vår folkkära artist har förstås inte varit sysslolös den här tiden och har hunnit med att både leda ”Allsång på Skansen”, åka på en hyllad turné med ”Mitt Sanna jag” och spelat ”Funny Girl” på Malmö Operan.

Nu tar hon ytterligare ett steg i karriären och släpper ny musik tillsammans med ett helt nytt team.

Texten har skrivits ihop med Linnea Henriksson och för musik och produktionen Alex Shield som jobbat med namn som, Molly Sandén, Linnea Henriksson, Per Gessle m.fl.)

En melodiöst stark och känslosam låt där Sannas röst förstås känns igen men lyfter ännu en dimension i den här spännande produktionen. “Tänker På Dig” släpps på fredag 14 maj och ges ut av Warner Music Sweden. 

Sanna förbereder sig i övrigt för ännu en säsong som programledare för Allsång på Skansen. Värt att veta att Sanna också firar 25 år som artist i år.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Pr&Beyond

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in