Sök feriepraktikplats för sommaren 2024

By on 20 februari, 2024
Bild: Region Örebro län

Vill du ha ett meningsfullt jobb tillsammans med våra medarbetare? Testa på att jobba i vården? Region Örebro län erbjuder i år feriepraktik på flera olika arbetsplatser i Region Örebro läns verksamhet, på flera orter i länet för dig som går i årskurs 9 i grundskolan eller första eller andra året på gymnasiet.

Vad kan jag jobba med?

Man kan till exempel jobba på något av Region Örebro läns sjukhus, på en mottagning eller vårdavdelning. Studerar man på vård-och omsorgsprogramme,t kan man i överenskommelse med sin handledare även få testa på vårdarbetet. 

Eller så kan man jobba med teamet på Måltidsservice i Örebro eller Lindesberg, som jobbar för att patienterna ska få landets godaste mat!

Man kan också få jobba med någon av arbetsgrupperna, som hjälper en patient när en rullstol eller hörapparat har gått sönder och måste fixas eller att göra patienternas journaler digitala.

När kan jag jobba?

De flesta praktikplatserna omfattar omfattar 3-4 veckor under sommarlovet. En del placeringar är indelade i två perioder, period 1 vecka 25-28 eller period 2 vecka 29-32. Oftast jobbar du 6-7 timmar per dag. Men både period och arbetstider kan variera.

Har man frågor är man välkommen att kontakta Region Örebro läns HR-konsulter som står som kontaktpersoner i annonserna.

Så söker du

Man söker feriepraktikplatserna genom Region Örebro läns digitala rekryteringsverktyg.

Man vill ha ansökan senast den 17 mars.

Mer information finns i annonserna – https://www.regionorebrolan.se/sv/jobb-och-utbildning/sok-jobb-hos-oss/lediga-jobb/?EPHF-1227=feriepraktik#job-lister-rss-block-1227

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Region Örebro län

You must be logged in to post a comment Login