Stadra Teater håller öppen repetition för Stadras Vänner

By on 12 juni, 2022
Repetitionsbild från Lars Forssells pjäs "Haren och vråken".
Fotograf: Dragan Popović.

Onsdag 15 juni kl 18:30 har Stadra Teater öppen repetition av Lars Forssells pjäs ”Haren och vråken” för medlemmar i Stadras Vänner, årets pjäs i regi av Lena Engqvist Forslund har premiär 1 juli.

Repetitioner av Lars Forssells pjäs ”Haren och vråken” har pågått sedan 22 maj. Genom åren är detta en av Stadra Teaters större uppsättningar med en ensemble på 15 personer. Pjäsen utspelar sig i Hagaparken på Ulla Winblads värdshus den 19 augusti 1772. Med en uppsättning förlagd till denna tid utlovas en stor kostymuppsättning och med smittande musik av Bellman.

För att stilla nyfikenheten hos Stadras Vänner håller vi varje år en öppen repetition då publik får se vårt konkreta arbete på scenen. Likaså finns det chans för Stadras Vänner att tala med skådespelare och regissör. Detta år är det dessutom ett flertal aktörer som kommer från vår region”, skriver Stadra Teater.

Stadras Vänner är en del av föreningen Cirkustältet – organisationen som driver Stadra Teater. Genom att stödja föreningen blir du en vän av lusten och glädjen till kultur vid Stadra – den plats där vi hela tiden vill skapa roande föreställningar, berikande upplevelser och skönhet av stora mått.

Kultur | Stadra Teater
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login