Stora framtidsplaner för Örebropar efter Trissvinst

By on 11 mars, 2023
Bild: Svenska Spel

Stora framtidsplaner för Örebropar efter Trissvinst på 3,6 miljoner, Sofie och Robin från Odensbacken utanför Örebro har tjugo guldkantade år framför sig.

Under lördagen gästade de TV4 Nyhetsmorgon där Sofie skrapade fram 15 000 kronor i månaden i 20 år, totalt 3,6 miljoner kronor. Nu kan paret börja planera för ett framtida familjeliv och kanske bygga ut huset en bit.

För en månad sedan gjorde Sofie det som skulle bli hennes livs upptäckt. I plånboken hittade hon en Triss som blivit liggande där några veckor. Samtidigt som hennes man Robin städade satte hon sig i köket och skrapade. Plötsligt hade hon tre klöver-symboler på lotten framför sig.

− Jag ropade till Robin ”vad händer om man får tre klöver?”. Och han svarade snabbt ”du har aldrig fått tre klöver!”, berättar Sofie med ett skratt.

Men det som brukar kunna vara ett skämt var sant i det här fallet. Tre klöver-symboler innebar att paret från Odensbacken var klara för att gästa TV4 Nyhetsmorgon där de var garanterade en vinst på minst 10 000 kronor i månaden i 10 år.

Under lördagen en månad senare var det parets tur att åka till Stockholm och TV4-huset. Sofie tog plats i direktsändningen och skrapade där fram en vinst på 15 000 kronor i månaden i 20 år – sammanlagt 3,6 miljoner kronor. En vinst som är tre gånger så stor som den garanterade lägsta vinsten.

− Det känns overkligt! Den här vinsten gör att vi kommer kunna bli en familj. Vi har länge försökt skaffa barn, nu kommer vi ha möjlighet att adoptera och kanske också bygga ut vårt hus lite, berättar Sofie.

Från Svenska Spel Turs sida fanns vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe med under morgonen.

− Vilken fantastisk vinst för Sofie och Robin med tanke på deras framtidsplaner! Det här innebär att de kommer få ett extra tillskott varje månad fram till de fyller 55, säger han.

Vinstlotten var köpt hos Ica Odenhallen.

Nöje | Odensbacken
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login