Susann kan bli utsedd till årets skyddsombud

Av på 30 september, 2021
Susann Zettergren.
Foto från Vision

Den 27 oktober är det Skyddsombudets dag, och då avslöjas vinnaren av Visions pris Årets skyddsombud.

Visions medlemmar har nominerat de tävlande. Personen som tar hem titeln Årets skyddsombud ska arbeta målmedvetet och engagerat för att skapa en bra arbetsmiljö. Hen ska vara kunnig, initiativrik och ha god samarbetsförmåga.

Susann Zettergren, skyddsombud i Örebro kommun, är en av tre finalister i landet.

– Jag känner mig väldigt hedrad men vill samtidigt understryka att det är många på min arbetsplats som bidragit till ett bra samarbetsklimat.

Att stötta kollegor under pandemin tycker Susann har varit det viktigaste i hennes uppdrag som skyddsombud. Viktigt har också varit att fungera som en brygga mellan medarbetare och arbetsgivare.

I framtiden vill Susanne att hon vill se en god samverkan mellan fack och arbetsgivare där arbetsmiljöarbetet har ett individuellt fokus på varje medarbetare då alla har olika behov och lösningarna kan se olika ut från individ till individ.

Priset delas ut av Tidningen Vision på uppdrag av Visions förbundsstyrelse, och om Susann Zettergren vinner får vi alltså veta den 27 oktober.

Örebro
Örebronyheter

Källa Vision
Årets Skyddsombud är ett pris som delas ut av Tidningen Vision på uppdrag av Visions förbundsstyrelse.
Skyddsombud, huvudskyddsombud och regionala skyddsombud som är medlemmar i Vision kan nomineras till priset. Personen ska arbeta målmedvetet och engagerat för att skapa en bra arbetsmiljö. Hen ska vara kunnig, initiativrik och ha god samarbetsförmåga.
Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Visions förbundsstyrelse, förbundets arbetsmiljöstrateg, Tidningen Visions chefredaktör samt en representant från Visions arbetsmiljögrupp.
Vinnaren får ett stipendium på 5 000 kronor, diplom och blommor.
Spana in vem som blev förra årets skyddsombud här! 
Vem Årets skyddsombud blir offentliggörs på skyddsombudens dag i oktober.

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in