The Bland släpper ny video till singeln Sumo

Av på 14 februari, 2021

The Bland från Örebro släpper en ny video till senaste singeln “Sumo” som också lanserat nytt koncept!

Ett år efter att The Bland släppte sitt senaste studioalbum ”Beautiful Distance” öppnade bandet ett nytt spännande kapitel. En vision av att skapa en plats för öppna möten och sedan fylla den platsen med musikaliskt liv blir under det kommande året verklighet. The Bland har skapat en ljudbild som överraskar med lekfullhet och friskhet. En varm känsla som du inte vill hålla dig borta från. Välkommen till den fiktiva staden La Hata Vitoye där The Blands kommande album och framträdanden utspelar sig!

Medlemmarna i The Bland träffades för första gången som tonåringar på resande fot i Nya Zealand. Efter att förälskat sig i varandras musikalitet bestämde dom sig för att resa runt och upptäcka världen med musikens hjälp – på gator och på klubbar. Genom åren har otaliga sånger skrivits och spelats in i bandets egen studio, Röda Paradise, i Stockholm  Nyligen genomförde bandet sin största turné hittills med konserter över hela Europa, inklusive viktiga showcasefestivaler som Reeperbahn-festivalen i Hamburg. 

Bandets nya låtar berättar historier om en fiktiv värld, ”La Hata Vitoye”, med sina egna hjältar, karaktärer och kultur. Musikaliskt så möter The Blands indiepop bland annat afrikanska- och latin-influenser. Allt låter som en sprudlande natt av dans, frihet och livslust.

I höstas släpptes titelspåret ”La Hata Vitoye” och nu kommer ”Sumo” – en psykedelisk trip och berättelsen om ”La Hata Vitoye”-karaktären ”Sumo”. 

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: BIRDS WILL SING FOR YOU

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in