Tillsammans för ett tryggare Kumla

By on 17 oktober, 2023
Bild: Kumla kommun

Hur kan vi tillsammans, med hjälp av nyfikenhet, kreativitet och samverkan, hitta innovativa sätt att göra Kumla till en ännu tryggare plats?

Kumla kommun har bjudit in till en kreativ workshop fredag 20 oktober 2023 där representanter från offentlig, privat och ideell sektor kommer samman för att utforska nya idéer som kan stärka trygghetskänslan i vår gemensamma kommun.

För oss är det viktigt att alla som bor och verkar i vår kommun känner sig trygga. Denna workshop är en del i vårt trygghetsskapande arbete för att skapa just den trygghet vi alla strävar efter, och vi gör det tillsammans.

– Detta är första gången vi provar på just det här upplägget, och vi hoppas att det kommer att öppna upp för nya idéer och perspektiv. Genom att föra samman människor med olika erfarenheter och synsätt får vi en möjlighet att tillsammans utforska dessa viktiga frågor. Vi vill inspirera till kreativitet och nytänkande. Vi måste våga prova nya arbetssätt för att arbeta oss framåt, och det ska bli spännande att se vad som sker under och efter den här workshoppen, säger Malin Bjarnefors, trygghetssamordnare i Kumla kommun.

Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login