Tjuvjakt släpper singeln ”Skål”

By on 30 maj, 2022

Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumet ”Blåa Jeans, tomma fickor” släpptes i början av november 2020 där låten ”Apelsinskal” ft. Newkid gick platinum.

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina tre fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och tre singlar har de genererat över 200 miljoner streams på Spotify och har med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.

Under 2022 släppte Tjuvjakt singeln ”En sekund” tillsammans med Erik Lundin som en del av Spotifys Studio It’s Hits. Lagom till sommaren kommer nya singeln ”Skål” med release 27 maj.

-Vi har snart hållt på med det här i tio år så nu när restriktionerna är släppta och vi är ute och gigar igen så kände vi att vi ville ta en skål med alla fansen för the good times, säger gruppen.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login