Veronica vann på Miljonlotteriet två gånger – på en månad

Av på 27 februari, 2021
Veronica

Veronica är 47 år och bor i en villa strax utanför Örebro tillsammans med sin man, deras två barn är utflugna och studerar på olika håll. När Veronica vann första gången satt hon hemma en lördagskväll och skrapade sina lotter, hon fick då syn på tre stycken likadana belopp på 200 000 kronor i spelfältet.

– Vilken glädje! Jag kunde inte tro mina ögon och var tvungen att räkna alla nollor flera gånger. Nu kan jag göra sånt som jag har gått och tänkt på länge, skrattar Veronica.

Bara några veckor efter var det otroligt nog dags igen. Den här gången var tursamma Veronica hemma med sin äldsta son. Hon loggade in på sitt konto för att se om pengarna kommit in och passade samtidigt på att skrapa några fler lotter. Plötsligt såg hon och sonen på skärmen att hon vunnit 10 000 kronor.

– Jag trodde aldrig jag skulle vinna igen och särskilt inte på så kort tid, säger Veronica.

Med pengarna kan Veronica nu uppfylla sin dröm och renovera huset hon bor i. Under den närmaste tiden kommer hon starta igång med badrummet och övervåningen först för att senare fortsätta med andra projekt.

– Detta var precis den push vi behövde för att komma igång med renoveringen, säger Veronica.

Sedan 14 år tillbaka har hon varit prenumerant på Miljonlotteriet. Det är ändamålet som gjort att hon stannat så länge.

– När jag köper lotter så försöker jag alltid välja de med öronmärkta pengar för ett visst ändamål som tex. Miljonlotteriets Vit Jul-lott, säger Veronica.

Länet
Örebronyheter

Källa Miljonlotteriet

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in