Hänt under natten

Av på 24 juli, 2019
Arkivbild

24 juli 08:26, Brand, Karlskoga
Under natten har flera personbilar brunnit i Karlskoga och Degerfors.01:14 inkom larm från Bigatan i Löten, där två bilar brunnit, och 01:53 kom larm från Sandviksvägen där åtminstone två bilar setts brinna. Tidigare under natten, 23:35 brann en personbil i Västra Jannelund i Degerfors. Det kan inte uteslutas att det finns samband mellan bränderna.

Polispatrullernas arbete under natten har lett fram till att tre misstänkta personer gripits, och senare anhållits av åklagare misstänkta primärt för bränderna på Sandviksvägen.

De misstänkta är två män och en kvinna i 20-25 årsåldern.


24 juli 03:38, Rattfylleri, Örebro
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Hagagatan i Rosta.Föraren är en man i 30-årsåldern, som visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. han medtas därför för provtagning misstänkt för drograttfylleri, och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Då han saknar körkort, och tidigare är dömd för olovlig körning rapporteras han denna gång för grov olovlig körning.

En kvinnlig passagerare i 20-årsåldern medtogs också för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.


24 juli 07:37, Stöld, Nora
Det upptäcks att någon under natten tagit sig in i ett garage i Pershyttan och där stulit en fyrhjuling.Fordonet är en röd Can-AM, med reg. nr: WEY020.


24 juli 05:20, Stöld, Örebro
Det upptäcks att någon under natten stulit samtliga fyra hjul från en bil parkerad på Tunnlandsgatan i Västhaga.


24 juli 09:30, Rattfylleri, Örebro
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Lavendelvägen i Tybble.Alkoholutandningsprov i sållningsinstrumentet indikerar straffbar påverkan av alkohol varför föraren, en man i 65-årsåldern, medtas för provtagning i bevis instrumentet Evidenzer, misstänkt för rattfylleri.

Uppdatering 10:19.
Provet i bevisinstrumentet visade ingen straffbar alkoholpåverkan varför mannen inte längre är misstänkt.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in