Lokalt – Lillån IBK föll mot serieledarna

By on 9 oktober, 2016

Lillån IBK tog emot serieledande Lindås i söndagsmatchen i Idrottshuset.

Första perioden vanns av Lillån med 3-1 efter ett riktigt bra spel där hemmalaget skapade bra tryck över hela banan.

I andra perioden var det mer jämnt där Lillån skapade en hel del utan att få någon riktig utdelning, Lindås däremot knappade in och resultatet efter periodslut var 4-3.

Tredje perioden gick i Lindås favör där Lillån tappade lagspelet och individuella misstag tog över, Lillån kunde i mitten av perioden utnyttja ett power play och trycka in 5-6, tyvärr släppte man in ett i samma power play. 19.48 in i tredje kunde gästerna avgöra i öppet mål och vinna matchen med 7-5.

Sammantaget så gjorde Lillån en helt klart godkänd insats trots förlusten, kan man ta med sig spelet från första perioden och behålla den kvalitén under hela ordinarie speltid kan det komma att räcka långt i Allsvenskan.