Nattens händelser från Polisen

By on 30 april, 2023

Nedan följer en sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en stökig natt i länet, patrullerna har hanterat ett stort antal ärenden där många kan kopplas till fylla och krogmiljö. Polisen har omhändertagit ett flertal personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa, misshandel och ofredanden i form av personer som spelar hög musik på olämpliga platser.

Örebro

22.17. Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern kontrollerades av en patrull inne på en nattklubb i centrala Örebro. I samband med detta anträffas narkotika på mannen, varvid en anmälan om narkotikabrott, innehav, upprättades.


22.36. En man i 40-årsåldern satte sig till motvärn i samband med att han skulle avlägsnas från centrala Örebro tillsammans med en annan jämnårig man. Patrullen har upprättat en anmälan om våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman och förgripelse mot tjänsteman.


00.20. Grov misshandel. Två kvinnor började slåss inne på en nattklubb i centrala Örebro, varvid en av dem, en kvinna i 20-årsåldern, greps som misstänkt för två fall av grov misshandel, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Hon anhölls senare under natten.


Lindesberg

00.13. Offentlig urinering. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för offentlig urinering efter att en patrull har observerat mannens förfarande. Mannen godtog inte böter på plats varvid en anmälan upprättas.


Karlskoga

00.25. Drograttfylleri. Vid kontroll av en bilist uppstår misstankar om att föraren, en man i 60-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen fick följa med för provtagning efter beslut om kroppsbesiktning. En anmälan gällande drograttfylleri, narkotikabrott, eget bruk och innehav samt brott mot vapenlagen har upprättats.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login