Nattens händelser från polisen

By on 28 oktober, 2023
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under natten fram till lördag morgon.


Örebro

22.30: En patrull kallas till en adress i Örebro med anledning av en misstänkt misshandel. På plats kan en man i 35-årsåldern gripas misstänkt för att ha slagit en kvinna han har en relation med. Mannen anhölls senare under natten.

..

00.25: En ordningsvakt ringer in med anledning av att denne gripit en person som tagit sig in i en byggbarack i centrala Örebro. Mannen som är i 35-årsåldern blir misstänkt för olaga intrång.

..

00.25: I centrala Örebro blir en man i 20-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott innehav. Mannen blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

..

01.01: Det kommer in samtal från en nattklubb i centrala Örebro med anledning av att en man i 40-årsåldern och en man i 35-årsåldern ska ha sprejat pepparsprej mot vakterna. Männen grips och är misstänkta för våld mot tjänsteman.


Lindesberg

02.36: Det upprättas en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet efter att en man i 30-årsåldern ska ha haft på spisplattorna vilket orsakat rökutveckling. Räddningstjänsten fick vädra ut röken innan de kunde lämna platsen.


Hallsberg

23.50: En person i övre tonåren stoppas och blir misstänkt för rattfylleri.

..

00.11: Vid en kontroll blir en tonåring bötfälld för att ha haft för många passagerare i sitt fordon.


Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login