Aktivitet för tjejer i årskurs 7-9 i Askersund

By on 2 oktober, 2023
Bild: Askersunds kommun

Alla tjejer i årskurs 7 till 9 i kommunen välkomnas att delta i nya aktiviteten ”ÖKA!”, deltagarna får själva möjlighet att forma varje tillfälle utifrån intressen och idéer.

– Vi vill ge deltagarna själva friheten att skapa aktiviteten precis som de vill! Här finns möjlighet till att ha roligt genom rörelse och kreativitet. Kom med era idéer och intressen, och låt oss tillsammans göra aktivitet ”ÖKA!” till veckans höjdpunkt! Självklart kommer det att finnas fika för att hålla energin uppe och för att skapa en trevlig stämning, hälsar Simon Elgbratt, fritidsutvecklare/projektledare i Askersunds kommun.

– Vi hoppas att det väcker intresse för fortsatt aktivitet i någon av alla de aktiva föreningar som
vi har i vår kommun, säger Daniel Eriksson, förvaltningschef för kultur, evenemang och fritid på Askersunds kommun.

Aktivitet ”ÖKA!” är en del av projekt ”ÖKA!” som drivs av Askersunds kommun i samarbete med RF SISU Örebro län och Sydnärkes Folkthälsoteam. Projektet ska öka den fysiska aktiviteten bland unga 13-21 år i Askersunds kommun.

Genom samverkan ska aktörer skapa förutsättningar för unga i Askersunds kommun att må bra, känna tillhörighet och sammanhang samt finna glädje i att vara fysiskt aktiva under hela dagen.

Startdatum: 5 oktober
Tid: Varje torsdag kl.15.30-16.30
Plats: Sjöängshallen
Ingen anmälan behövs. Man är välkomna att delta när det passar.

Askersund
Örebronyheter

Källa: Askersunds kommun

You must be logged in to post a comment Login