Ann Westin gjorde ingen besviken

Av på 24 juli, 2014

Igår var det dags för Ann Westin att äntra Villa Strömpis stå upp scen och jag hade höga förväntningar på denna dam. Ann var enligt mig den bästa akten under förra årets stå upp shower på Villa Strömpis.

Ann Westin har hållit på länge som komiker, hon slog igenom redan 1996 och har sedan dess avverkat en mängd shower och tv-framträdanden så det är ingen nykomling vi hade på scen.

Showen börjar bra och Ann får stora delar av publiken att skratta direkt, Anns komik bygger mycket på igenkänningshumor och hon bjuder konstant på sig själv. Det skämtas om allt och det slår mig att Ann är ganska grov, men på ett sätt som gör att hon kommer undan med det.

Vissa kan säkert tycka att det är synd att hon skall skämta om till exempel sin fetma, som när hon beskriver sig själv iklädd en svartvit baddräkt och barnen ropar en späckhuggare, men det hela görs med en sådan glimt i ögat att det inte stör mig ett dugg.

Annars kan man inte riktigt säga att Ann drar skämt, hon berättar om saker hon varit med om, roliga, pinsamma som tråkiga men på ett tillspetsat och överdrivet sätt som gör att man bara måste skratta åt det.

Med denna typ av komik så kommer det naturligtvis att vara roligare ju närmre man är med Ann i ålder.

Jag uppskattar verkligen Anns opretentiös sätt att framträda och hon fick verkligen med sig Strömpispubliken igår.

Ann Westin får hela…

Se bilder från föreställningen här….

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in