Årets julshow med The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous på väg

By on 30 november, 2021
Premiärdags för årets julshow med The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous.

Den 24 november är det premiär för The Greatest Rock’n’Roll Christmas Show med The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous på Lorensbergsteatern i Göteborg, rockkungarna The Boppers är mer laddade än någonsin och ser verkligen fram emot den landsomfattande julturnén om spelas i 17 städer med ett besök i Örebro på Hjalmar Bergmanteatern Söndag 12 December 2021.

Med sig på turnén har de Norrlands okrönte rockkung Brolle och tjejtrion Rockabilly Fabulous.

Intresset är stort och i några städer har man redan fått boka in extra föreställningar.

– Det känns fantastiskt roligt och vi är så taggade att få komma ut och spela igen, säger Matte Lagerwall, en av grundarna och förgrundsgestalterna i The Boppers. Med det här grymma sällskapet så blir vi naturligtvis extra inspirerade.

Den rutinerade tjejtrion Rockabilly Fabulous med förkärlek till rock´n´roll har en gedigen musikalisk erfarenhet från Melodifestivalen, Let’s Dance och som körsångare bakom många av Sveriges artistelit. De bjuder på låtar i sin karakteristiska stil samt körar och backar upp The Boppers och Brolle.

– De har en enorm energi och spelglädje, berättar Ingmar Wallén. Det är världen ös och glädje att få lira med dem. Sen skall det bli så jäkla skönt att äntligen få lira. Vi längtar verkligen efter att träffa publiken igen.

Tillsammans tar artisterna med publiken på en glittrande och sprakande julshow med massor av rock´n´roll och nostalgi. Det framförs både klassiska som nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Årets svängigaste julshow utlovas där det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så att publiken omöjligen kan sitta still, något som kan upplevas på Hjalmar Bergmanteatern Söndag 12 December i Örebro.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa SvenskPress.se

You must be logged in to post a comment Login