Besökare strömmar till Paris under modeveckan

By on 21 september, 2023
Arkivbild

Besökare strömmar till Paris under modeveckan, här är höstens trendigaste hotell. Trots att sommaren precis tagit slut, blickar modevärlden redan framåt till nästa års vår- och sommartrender (SS24) som visas under modeveckan i Paris som går av stapeln 25:e september.

Oavsett om du själv är en trendsättare eller vill njuta av en stad full av stilsäkra människor är Paris staden att besöka i höst, och Hotels.com kan hjälpa dig hitta de trendigaste hotellen.

Enligt data från Hotels.com strömmar stilentusiaster till modets huvudstad, sökningar på Paris har ökat med hela 34 %1 under modeveckan. Även om det inte finns något bättre tillfälle att utforska Paris än då, är staden lyckligtvis lika trendig året om.

Höst- och vintertrenderna för 2023 har redan visats på catwalken, så vi vet vilka kläder som kommer dominera Paris gator. Bland de stora trenderna är elegant draperade klänningar, rött på rött, skimrande plagg, höstblommiga mönster och skira lager.

Därför har Hotels.com samlat eleganta hotell i Paris som speglar trenderna för hösten/vintern 2023 för resenärer som vill sätta guldkant på sin resa.

Trend 1: Draperade klänningar – L’Hotel, Paris, Frankrike

Glöm inte att packa ner din draperade klänning, då den passar perfekt på L’Hotel beläget i det pulserande hjärtat av Saint Germain. Här finns Paris kulturella rikedom och exklusiva mode runt varje hörn. Starta dagen med ett uppfriskande dopp i hammampoolen innan du utforskar den bohemiska atmosfären i St. Germain-des-Près. Avsluta dagen på bästa sätt med en glamorös jazzkväll i hotellbaren.

….

Trend 2: Rött på rött – Hôtel Plaza Athénée, Paris, Frankrike

Hôtel Plaza Athénée, även känt som haute couture-hotellet, pryder  fashionabla Avenue Montaigne. Här kan du njuta av lyx i sann modeanda. Låt Paris gator vara din catwalk och klä dig i din djärvaste helröda outfit, så matachar du både den pulserande energin och hotellets exteriör och interiör. Ät middag på hotellets Michelinbelönad restaurang, strosa längs gatorna och njut av utsikten över Eiffeltornet.  

….

Trend 3: Skimrande – Cour des Vosges, Paris, Frankrike

Om du har en förkärlek för allt som glittrar och skimrar är Cour des Vosges hotellet för dig. Här blandas skimrande tyger och föremål sömlöst med antika möbler, mot en bakgrund av jordnära toner och trädetaljer. Stadsdelen Marais lockar modeälskare som ofta sitter på första parkett på modevisningar, liksom de som gillar historia, museer och kultur. Strosa längs Paris gator och ladda batterierna i hotellets tesalong eller unna dig en spabehandling.

….

Trend 4: Höstblommor – Maison Proust, Paris, Frankrike

Blommor är inte bara trendigt under de varmare månaderna, så se till att bära med dig sommarens livfullhet in i hösten genom att fördjupa dig i höstblommornas skönhet. Bege dig till Maison Proust för att uppleva omsorgsfullt designade rum med elegant inredning och stilrena tapeter. Detta hotell tar det redan romantiska Paris till nya höjder.

….

Trend 5: Skira lager – Hotel Le Grand Mazarin, Paris, Frankrike

Upptäck Paris genom att bo på det nyöppnade och smakfulla Hotel Le Grand Mazarin, och njut av dekoren som inger en känsla av fridfullhet. Här omges du av en harmonisk blandning av textiler, mönster och nyanser som tillsammans skapar vackra och inbjudande rum. Börja dagen vid poolen innan du utforskar staden, men glöm inte att prova restaurangen och baren där varje kväll är en ny upplevelse.

Nöje
Örebronyheter

Källa: Hotels.com
1Globala sökningar efter Paris på Hotels.com från 1 september 2023 till 18 september 2023, för vistelser från 25.09.23 – 3.10.23 jämfört med 4.10.23 – 12.10.23.

You must be logged in to post a comment Login