Campingbio på Gustavsviks camping

By on 6 juli, 2022
Bild: Campingbio

Ikväll onsdag 6 juli 2022 bjuds det på Campingbio på Gustavsviks camping i Örebro, evenemanget är gratis för alla och pågår mellan 17 .00 – 22.00.

Äntligen efter två inställda turnéer är eventkonceptet Campingbio  ute på en rikstäckande turné, premiären ägde rum den 28 juni på Piteå Havsbad och nu har Campingbio tagit sig  vidare nedåt landet för ett stopp i Örebro.

Campingbio är gratis för alla besökare och bjuder på två filmvisningar den tecknade filmen Pelle Svanslös för de mindre barnen och familjefilmen Lyckligare kan ingen vara , en romantisk komedi  med David Helenius och Helena af Sandberg  i huvudrollerna. Filmvisningarna  sker i samarbete med SF Anytime som är en av evenemangets partners.  

Utöver filmvisningarna  bjuder Campingbio på på aktiviteter och tävlingar.  Campingbios  huvudpartner Stackys bjuder på provsmakning av en ny spännande produkt inom segmentet växtbaserat protein och vill visa alla Sveriges campare att Stacky´s produkt passar lika bra på grillen som en flintastek. 

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Campingbio

You must be logged in to post a comment Login