Consid antar högsta partnerskapsnivå hos SiteVision

Av på 12 oktober, 2017

Consid meddelar idag att de antar högsta partnerskapsnivå hos SiteVision. ”Vi siktar högt, växer och vill ta våra kunders lösningar ett steg längre”, säger Patrik Zenno, affärsområdeschef för Consid Interactive.

Consid är sedan flera år tillbaka partner till SiteVision, den snabbväxande molnbaserade plattformen för webbpublicering och sociala intranät. SiteVision har blivit framröstat som Sveriges mest omtyckta webbpubliceringsverktyg av kunderna inte mindre än 8 år i rad. Idag meddelar Consid att de blivit utnämnda att ingå i den exklusiva skara som uppnått högsta partnerskapsnivå på plattformen.

SiteVision-partners på högsta partnerskapsnivå kännetecknas av lång erfarenhet, är erkända som branschledande och har etablerade best practices för att hjälpa kunderna maximera värdet av sina SiteVision-lösningar.

– SiteVisions plattform har vuxit rekordsnabbt inom offentlig sektor och vi har haft förmånen att vara med på den resan. Parallellt har vi på Consid alltid haft en stark position som digital helhetsleverantör med fokus på affärsdrivna lösningar till privat näringsliv och här ser vi att det finns en stark tillväxtpotential även med SiteVision. Consids kombination av erfarenheter och expertis gör oss till en unik SiteVision-partner som matchar plattformens fortsatta utveckling och marknadens efterfråga perfekt. Vi siktar högt, växer och vill ta våra kunders lösningar ett steg längre, säger Patrik Zenno, affärsområdeschef för Consid Interactive.

Consid har under de senaste åren levererat fler än 30 projekt tillsammans med SiteVision och kännetecknas idag som en framgångsrik partner. Consids digitala helhetserbjudandet omfamnar hela värdekedjan från innovation, analys, strategi och koncept till färdig lösning, kommunikation och optimering.

– Consid är en uppskattad partner med ett komplett erbjudande till våra kunder. Genom ett professionellt tillvägagångssätt och nära samarbete med kunderna har Consid gjort ett starkt avtryck i ett stort antal framgångsrika SiteVision-projekt de senaste åren. Vi gratulerar Consid till utmärkelsen och ser fram emot att fortsätta hjälpa fler organisationer och företag tillsammans, säger Anders Korsvall, VD för SiteVision.

Consid medverkar och talar även på det årliga kundevenemanget SiteVisiondagarna den 17-18 oktober i Örebro.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in