De Vet Du släpper singeln “Fira Varje Stund”

Av på 29 maj, 2021

De Vet Du släpper äntligen ny musik efter över ett år sen senaste släppet, då bandet släppte albumet GETING BEATS & SPORT. Nya singeln ”Fira Varje Stund” (United Stage) handlar om att uppskatta alla stunder i livet, även när man går och väntar på bättre tider. 

Det är något som många av oss fått göra det senaste året, väntat, då gäller det att stanna upp och istället Fira Varje Stund. Denna låt ger oss både en tankeställare men också hopp om att det snart är över, snart är vi tillsammans igen och kan fira.

Text & Musik: Johan Gunterberg, Christopher Martland, Sebastian Atas, Christian Eriksson, Carl Storm & Jonas Åsbrink. Produktion: Johan Gunterberg, Christopher Martland & Sebastian Atas.

De Vet Du fick sitt stora genombrott 2010 när de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år blev de ett av Sveriges största Youtube-fenomen och har nu närmare 200 000 följare och tillhör den lilla skara artister i Sverige som har fler än 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I februari 2020 gjorde bandet en bejublad spelning på ett slutsålt Berns. En show som hintade om vad som är på gång framåt.

Kultur
Örebronyheter

Källa: United Stage

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in