DEKRA öppnar sin andra besiktningsstation i Örebro

Av på 26 februari, 2021

DEKRA öppnade sin första besiktningsstation i Örebro den 19 december 2018. Redan från start har kunderna strömmat till och DEKRA har haft en fantastisk utveckling.

Det är anledningen till att DEKRA fortsätter satsa i Örebro och kommer i maj 2021 att öppna sin andra besiktningsstation.

Besiktningsstationen kommer att ligga i handelsområdet Bettorp i Örebro.

I Örebro Bettorp kommer DEKRA att besikta personbilar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg. Personal på stationen kommer också att kunna utföra registreringsbesiktningar för fordon upp till 3 500 kg.

Med generösa öppettider och möjlighet till både tidsbokning online och drop-in fortsätter vi succén. Självklart bjuds kunderna på kaffe och kundmottagande i världsklass!

”Den nya etableringen är en del i vår expansion i Sverige. De långsiktiga planen är att fortsätta utöka antalet besiktningsstationer för att täcka merparten av Sveriges större städer. För att göra detta behöver vi även rekrytera duktiga medarbetare och erbjuda enkla sätt för kunden att besikta sitt fordon”, säger Jan Martinsson, VD på DEKRA Bilbesiktning i Sverige.

Stationen i Örebro öppnar i maj 2021 på:
Kulvägen 10
703 69
Örebro

Lokalt
Örebronyheter

Källa: DEKRA

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in