Donnez släpper albumet ”Bucket List”

Av på 30 april, 2022

Ett av landets populäraste dansband ”Donnez” släpper idag nya albumet ”Bucket List” och till helgen blir det turnépremiär i Helsingborg. Totalt gästar Donnezturnén 70 orter i både Sverige, Norge och Finland. Bandet har de senaste åren bockat av den ena drömmen efter den andra i deras bucket list. Etta på topplistan, publikrekord, grammisnomineringar, guldklavevinster och mycket mycket mer. Donnez medverkar även i TV4 Bingolotto den 12 juni 2022.

– Nu blir det fyra månaders flitigt turnérande med nytt album. Dessutom Grammisgala i maj för vårat tidigare album som är Grammisnominerat i år, vi ser fram emot allt, säger Donne.

Donnez har flitigt de senaste två åren med pandemin genomfört över 80 livesändningar och gjort stor succé med flera tusentals live-tittare på både Facebook och Youtube. Nu längtar bandet ut att få spela. Och spela ska dom”!

Det blir även en turné tillsammans med Vikingarna under 2022!

– Det är också superkul och hedrande. Det innebär att vi får lira inför en lite annan publik som inte är ute och dansar till oss och det ser vi som en riktig utmaning, säger Donne.

Förra albumet ”Alla dar i veckan” släpptes 2021 och tog sig upp på den svenska topplistan. Inte ”bara” på försäljningslistan där bandet varit i topp med tidigare album också utan även på den totala listan som inkluderar streaming. En bragd att slå sig in bland alla storstreamande artister!

Donnez bildades 2000 och består idag av Donald Laitila (Dragspel, klaviatur och sång), Andy Ekenmo (Trummor och sång), Daniel Högå Thofvesson (Saxofon och klaviatur), Dan Gustafsson (Gitarr och munspel) Johannes Wärn (Bas).

Kultur
Örebronyheter

Källa: WERECKI PROMOTION

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in