Elon ställer in planerad mellandagsrea

Av på 23 december, 2020

2020 är året då vi alla tvingas tänka nytt och ändra våra planer. Med anledning av den rådande situationen och de nya nationella restriktionerna som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade den 18 december väljer Elon att ställa in årets planerade mellandagsrea.

”Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar”, säger Stefan Lebrot, VD på Elon. ”Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar.”

Elons butiker följer de råd och rekommendationer som Svensk Handel tagit fram vilket innebär att:

  • Avstår från årets planerade mellandagsrea
  • Uppmuntrar kunder att beställa online eller via telefon för att sedan hämta upp produkterna utanför butiken

För de kunder som väljer att besöka Elons butiker, kommer kedjan att erbjuda:

  • Butiksvärdar som säkerställer rätt antal besökare i butiken och avstånd mellan besökare
  • Munskydd, plasthandskar och handsprit till både kunder och personal
  • Plexiglas vid kassor och utökade städrutiner

”Det har varit ett prövande år för alla svenskar och vi vill göra allt vi kan för att ge både kunder och medarbetare en så trygg miljö som möjligt,” säger Stefan Lebrot på Elon. ”Vi har alltid varit engagerade i det lokala samhället och vi kommer fortsätta att ta ansvar och tänka långsiktigt.”

Elon har agerat så snabbt som möjligt agerat efter nyheten om de uppdaterade restriktionerna, det kan dock vara så att kommunikation som planerats och producerats innan detta har hunnit skickats ut.

Lokalt | Örebro
Örebronyheter

Källa Elon

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in