En traditionsrik och mer hållbar jul med second hand

By on 30 oktober, 2022
Målade ljusstakar i trä är klassiker som kan hittas på Erikshjälpen Second Hand.
Bild: Erikshjälpen

Förra året lade svenskarna totalt cirka 86,7 miljoner på julhandeln, men samtidigt matas vi med uppmaningar om att tänka på vår omvärld och konsumera mindre. Hos Erikshjälpen Second Hand går julkänsla och hållbarhet hand i hand.

Det närmar sig en tid med adventsljusstakar, julstjärnor och tända ljus och från den 24 oktober börjar julen på Erikshjälpen Second hand.

Svenskarna fyller gärna sina hem med stämningsfyllt julpynt och butikerna i Örebro och Örebro län samt e-handeln secondhand.se är rena guldgruvan för den som vill hitta riktiga julklassiker.

I år fokuserar Erikshjälpen Second Hand på de traditionella juldekorationerna som kan plockas fram år efter år. I kampanjen ”En jul att minnas” uppmuntras konsumenterna att välja julsaker som skapar minnen, väcker nostalgi och samtidigt är snälla mot klimatet.

– I år lyfter vi den traditionella julen och erbjuder våra kunder ”En jul att minnas”, säger Josefine Janossy, Marknad- och konceptchef på Erikshjälpen Second Hand. – Genom att inreda med klassiker som får återanvändas år efter år skapar vi minnen och traditioner för våra barn – traditioner som de kan föra vidare i sina familjer.

Ekonomi | Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa Erikshjälpen

You must be logged in to post a comment Login