Fellingsbro Konstateljé bjuder in till finissage

By on 28 september, 2023
Pauline Bergström ställer ut måleri i Fellingsbro Konstateljé.
Bild: LindeKultur

Fellingsbro Konstateljé bjuder in till finissage med Pauline Bergström, lördag 30 september 2023 kl 11-14 bjuder Fellingsbro Konstateljé in till finissage (sista utställningsdagen) för Pauline Bergströms utställning.

Konstnären är på plats och berättar om sina bilder, och bjuder på bubbel och tilltugg. Utställningen hänger uppe för fönstertitt dygnet runt sedan 4 september.

Pauline Bergström kommer ursprungligen från Stockholm, men bor numera i Ullersäter. Hon har en bakgrund som lärare och har studier inom flera olika kreativa uttryck bakom sig. Bland annat har hon studerat design, film och fotografi vid Karlstads universitet, samt konst på Örebro konstskola, och vid Kyrkerud folkhögskola.

”Jag inspireras av barn i min närhet och fascineras av hur de blir starka varelser som upptäcker världen och vågar ta plats. Med hjälp av färg utforskas livets olika skepnader i tid och rum”, presenterar sig Pauline Bergström.

Fellingsbro Konstateljé är ett samarbete mellan tre konstnärer (Ida Rosén Branzell, Saxon Grant Friberg och Pauline Bergström) som vill bedriva skapande- och utställningsverksamhet i och omkring Fellingsbro. I nuläget har de tre gemensam ateljé och ett litet galleri i centrala Fellingsbro på Bergsvägen 33.

Kultur | Fellingsbro
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login