Fira in julen med skönhetsinspiration och lyx

By on 22 september, 2023
KICKS The Ultimate Beauty Advent Calendar.
Bild: KICKS

Fira in julen med skönhetsinspiration och lyx, när KICKS presenterar årets adventskalendrar!

Förgyll den sista tiden fram till jul! Inför julen 2023 lanserar KICKS två adventskalendrar maxade med beautyfavoriter inom både makeup, doft, hud och hår. Här finns något för alla, inte minst för alla skönhetsfantaster som vill upptäcka nya favoriter eller låta sig inspireras av de senaste trenderna inom skönhetsvärlden. Eller varför inte hitta tillbaka till tidigare favoriter. Adventskalendrarna kommer i begränsad upplaga och lanseras vecka 38, exklusivt på KICKS, i butik och online.

……..

KICKS The Expert Beauty Advent Calendar

Påbörja nedräkningen till jul med denna kalender fylld med skönhetsinspiration. I denna kalender hittar du ikoniska produkter från varumärken som NYX, Ida Warg, IsaDora och Smashbox, noggrant utvalda av våra skönhetsexperter.

Dessutom bjuder denna kalender på flera så kallade ’dubbel-luckor’ där flera produkter kan gömma sig bakom en lucka. Passar både den som har stort intresse för skönhet likväl den som vill lära sig mer och testa nytt. Kommer i en lyxig design i toner av lila och guld.

Denna kalender finns på kicks.se samt i utvalda butiker (inkl. KICKS Flagship-butiker).

……..

KICKS The Ultimate Beauty Advent Calendar

Den ultimata kalendern för skönhetsfantasten! Räkna ned dagarna fram till jul med spännande och exklusiva gåvor från flera uppskattade varumärken, bland annat såsom Sisley, Lancôme och Filorga. I denna kalender blandas både spännande och trendiga nyheter från skönhetsvärlden med lite mer klassiska produkter som du återkommer till gång på gång.

Denna kalender bjuder också på ’dubbel-luckor’ där flera produkter kan gömma sig bakom en lucka. Passar utmärkt för skönhetsfantasten som vill hålla sig uppdaterad på de senast trenderna och samtidigt unna sig klassikerna du återkommer till. Kommer i en lyxig design i toner av rött och guld.

Denna kalender finns både på kicks.se och i KICKS Flagship-butiker.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: KICKS

You must be logged in to post a comment Login