Fotbollspodden WWWK drar ut på liveturné – kommer till Örebro

Av på 17 september, 2021
When We Were Kings

Fotbollspodden When We Were Kings (WWWK) fyller 100 avsnitt och firar det med att åka på liveturné i 15 städer runt om i landet med ett stopp i Örebro Fredag 5 November Conventum, hösten 2021 kommer sportjournalisten Erik Niva och mediestrategen Håkan Andreasson guida er genom svenska U21-landslagets resa i EM 2015.

Sveriges största fotbollspodcast WWWK tar dig tillbaka i tiden till de allra största händelserna inom fotbollens historia. På ett nervkittlande och träffsäkert sätt berättar sportjournalisten Erik Niva och mediestrategen Håkan Andreasson om ikoniska milstolpar som förändrade fotbollens värld. Nu åker podden ut på turné med temat U21-EM 2015 och beskrivs följande:

Ett brokigt, karismatiskt svenskt U21-landslag besegrade odds, vände matcher, överträffade sig själva och stod till sist där som Europamästare. Ändå var själva bucklan nästan en bisak. Hela Kungsträdgården färgades inte gulblå för att ett ungdomslag vunnit en turnering. Nationen sveptes med eftersom det här var ett lag som lyckades förkroppsliga den optimism och framtidstro vi törstade efter så oerhört mycket.

– Vårt koncept har alltid varit historieberättande förklätt i fotboll – historia, samhällskunskap och geografi. Vi tror att de mest fängslande historierna förmedlas bäst öga-mot-öga, just där och just då. Därför känns det så fantastiskt kul att nu kunna tända upp lägerelden, samla flocken och tillsammans följa bollen genom en av våra stora idrottssagor, säger Erik Niva.

Missa inte när Fotbollspodden WWWK drar ut på liveturné och kommer till Örebro Fredag 5 November 2021!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Blixten & Co
Turnén inleds på Rival i Stockholm den 14 oktober och pågår till den 17 november. Biljetter ute nu på allthingslive.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in