Frida Green släpper nya singeln ”Chasing My Song”

Av på 1 juni, 2021

Vi fick som bekant lära känna Frida och hennes röst i Melodifestivalen 2021 med mäktiga balladen ”The Silence” som tog Frida till Andra Chansen. Nu är det dags för Frida att släppa ny musik, och först ut är singeln ”Chasing My Song” som Frida skrivit tillsammans med Fredrik Andersson i Cardiac Records studio, mitt på Stortorget i Ystad.

”Jag har länge letat och funderat över vad MIN musik ska vara. Det har varit långa perioder av skrivkramp och frågetecken. Många låtar som jag längs vägen har fått till mig, har känts bra och i många fall rätt. Men när min singel ”Beat ’Em Up” drogs fram ur en byrålåda kände jag att det var i den världen jag ville vara – och att det var helt rätt spår bekräftades också av hur låten togs emot av lyssnarna. När jag skrev ”Chasing My Song” var det självklart att låten skulle ha den här souliga touchen och äkta känslan. ”Chasing My Song” är resultatet av en lång jakt på mitt sound. Jag tror att jag har det nu”.

Förutom dagens stora singelsläpp har Frida just fått drömjobbet som radiopratare på Ystads lokala radiostation Radio Active. Varje lördag och söndag 12:00-16:00 tar Frida hand om lyssnarna med sin sköna, glada och varma röst.

Finfin Frida-kuriosa är också att det är Frida Greens starka röst vi hör i Badpojkens stora hitlåt ”Johnny G (The Guidetti Song)” som har över 46 miljoner streams på Spotify.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in