Frida Sundemo släpper alternativ version av ‘Backbone’

Av på 28 februari, 2021

Under 2020 släppte Frida Sundemo EPn ‘Sounds In My Head’ där den kritikerrosade singeln ‘Backbone’ ingick. Låten spelades frekvent på svenska radiostationer och har streamats över en miljon gånger. Nu har Frida gjort en alternativ version av ‘Backbone’, en så kallad pure version, och släpps 26 februari. Hennes tidigare alternativa versioner har hittills streamats över sex miljoner.

– För mig är låtarna jag skapar egentligen aldrig låsta till en enda produktion. Inuti mitt huvud är versionerna dynamiska och oändliga, och därför älskar jag att släppa avskalade tolkningar som den här, så att jag åtminstone får visa en till sida av låten, berättar Frida Sundemo.

Frida har varit på den internationella popscenen sedan 2012 och hennes låtar har spelats i några av världens mest populära tv-program. Frida är en eftertraktad artist och har medverkat på låtar av artister som Lindstrøm, Kasbo och Morten med flera. ‘Sounds In My Head’ släpptes för första gången den 29 maj 2020 och kretsar kring teman som längtan, rädsla, skuld, kärlek och sorg. Huvudspåret ’Backbone’ handlar om känslan av att såra någon du älskar, och den förvirrande känsla av skuld, ånger och total kärlek som uppstår.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Cosmos Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in