HON släpper singeln ”Faller vi tillbaka”

Av på 10 maj, 2021

Artisten & låtskrivaren HON släpper vackra och popdrömska singeln ”Faller vi tillbaka”. Låten, som handlar om en av-och-på relation, är skriven av Mikaela Mohlin (HON) tillsammans med Alex Shield som även har producerat.

”’Faller vi tillbaka’ handlar om en förgörande relation-där båda vet att man inte är bra för varandra men oavsett hur många gånger man gör slut så faller man bara tillbaka och blir tillsammans igen. Men för varje gång man bråkar, sårar varandra och gör slut så går man sönder lite mer och tillslut är allt som är kvar bara tomhet, smärta och desperation. Men det som gör att man går tillbaka är just också känslan att när allt gör riktigt ont så vet man att man lever, man blir nästan beroende, osäkerheten gör relationen magnetisk. Ser man tillbaka så vet man att det har varit så mycket mer dåligt än bra och säger till sig själv att det är sista gången nu.” – HON.

För exakt ett år sedan släppte HON sin första singel ”Rör mig som du” och tog i det ögonblicket sikte mot toppen. Med otaliga timmar i studion och ett stadigt releaseflöde har hon sedan förra våren hunnit släppa sju singlar och har idag över 12 miljoner spelningar på Spotify. Peppiga singlarna ”Bättre nu”, ”Mår så jävla bra” och ”Hatar att vara kär” står i kontrast till hjärtskärande och innerliga ”20 minuter” och ”Kär i oss” feat. Alex Järvi. Men en sak är gemensamt för all HON’s musik. Den berör känslor som svämmar över. Och det är just det som är temat på HON’s debut-EP som släpps den 11 juni, med titeln När allt rinner över.

Under 2021 har HON och Beckmans designern Sandra Saedi haft ett nära stylingsamarbete. Kreationen HON bär på omslag & pressbilder har tidigare även bl.a. smyckat Italienska Vogue.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in