IBF Örebro tappade på slutet

By on 28 januari, 2017

IBF Örebro tog emot Onyx IBK i Idrottshuset i en match där Örebro var fem poäng för gästerna.

Första perioden inleddes med högt tryck från Örebros sida, vilket gav utdelning och hemmalaget kunde göra 1-0 redan efter tre minuter. Örebro fick Onyx dit de ville och sjönk tillbaka i banan och Onyx kvitterade till 1-1 med fem minuter kvar.
Perioden slutade 1-1.

Andra perioden startade Örebro som den första, snabbt soel och hög press, samt mål fram till 2- 1. Örebro drabbades av en utvisning där Onyx tryckte in 2-2. Hemmalaget kom tillbaka snabbt och kunde ta ledningen direkt efter utvisningen med fullt manskap.

Det var Örebro som mer eller mindre dominerade perioden och vann den till sist med 5-2.
Periodresultat 6-3.

Tredje perioden blev en till början jämn tillställning, men det var Onyx som mer eller  mindre tog över och vann den med 4-1.
Periodresultat 7-7, matchen tii förlängning.

Förlängningen vanns av Onyx som därmed fick med sig extrapoängen.

Det var Onyx som ville mest när det väl gällde, och det var IBF Örebro som tappade ordentligt på slutet. Örebro ligger fortfarande med i toppen av tabellen när det återstår fem omgångar.