Imenella är tillbaka med nya singeln ”Passion”

Av på 28 maj, 2021

Senast vi hörde Imenella var sommaren 2020 när hon släppte singeln Call Me Up ft. Naod. Sedan dess har Imenella varit i studion och jobbat på ny musik. Nu är hon tillbaka med första singelsläppet för i år – Passion. Låten är producerad av Lukas Nathanson och skriven av Imenella tillsammans med Yasin som även är exekutiv producent på låten.

“‘Passion’ har funnits i snart ett år men det är nu både jag och Yasin känner att det är dags att släppa den. Jag är på en plats där jag är trygg i mig själv och mitt artisteri. Med den tryggheten så vågar jag vara mer personlig i min musik. Att ta en paus är det mest hälsosamma jag kunde gjort för mig själv och nu är jag redo.” – Imenella.

Mer om Imenella:

Imenella tog för tre år sedan hela hiphopsverige med storm. Med kritikerrosade låtar som Moves, platinasäljande Chagga, Fantasifull och debut-EP:n TRO. I februari 2019 kammade hon hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan och stod för det mest minnesvärda framträdandet på Grammisgalan 2020. Förra hösten tog hon emot Musikförläggarnas stipendium för 2019. Utöver Imenellas artistskap, är hon även koreograf och regisserat flertal dansföreställningar. I december 2020 regisserade hon Yasins musikvideo till låten Applause.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in