Imorgon torsdag öppnar utebadet Djupadalsbadet

Av på 25 maj, 2022
Kumlahumlan hälsar alla besökare välkomna till Djupadalsbadet!
Bild: Kumla kommun

Ett säkert tecken på att sommarlovet närmar sig är när utebadet öppnar på Djupadalsbadet och nu är det äntligen dags, torsdag 26 maj kl. 09.00 välkomnar man alla badsugna till utebadet för ett dopp i våra utomhuspooler.

Populär attraktion får nya delar

Till årets utomhussäsong har det köpts in lite nytt till den populära hinderbanan som ligger i under hela sommaren.

– Vi hoppas att alla våra besökare kan känna sig lite utmanade av de nya delarna i hinderbanan, säger Claes Samuelsson, enhetschef på Djupadalsbadet.

Utebadet erbjuder som vanligt flera härliga pooler, två häftiga vattenrutschkanor, ett tio meter högt hopptorn och stora gräsytor att slänga ut handduken på. Dessutom finns här även ett inomhusbad med äventyrsdel, motionsbad, relax och gym samt en trestjärnig camping. Allt mitt i fantastiska Kumla stadspark!

Två gratisbiljetter till Kumlas skolbarn

Kumla kommun hoppas på många soltimmar i sommar, så att alla får chansen att besöka oss. Liksom förra året så ger man alla barn och ungdomar i Kumla kommun födda 2006-2015 två gratisbiljetter till utomhusbadet att använda under perioden 13 juni – 4 september.

Biljetterna kommer att delas ut till alla barn via skolorna innan sommarlovet och för dig som bor i Kumla, men inte går på någon av våra kommunala skolor, så finns biljetterna att hämta upp direkt i receptionen på Djupadalsbadet från och med 7 juni.

– Det känns väldigt kul att kunna erbjuda detta till Kumlas skolbarn även i år, säger Claes Samuelsson. Samtidigt som vi önskar mycket sol och bad, vill vi passa på och påminna alla våra besökare om att vara rädda om varandra och att bada på ett säkert sätt. Vi i personalen finns alltid här för att svara på frågor eller funderingar kring vår anläggning, avslutar Claes.

Under sommaren, med start på torsdag, gäller följande öppettider

Utomhusbadet:
Måndag – fredag kl. 06.30-19.30
Lördag – söndag kl. 09.00-18.00
Omklädningsrummen stänger 30 min efter ovan utsatt tid.

Inomhusbadet (motionsbad, äventyrsbad och relaxen):
Måndag – söndag kl. 11.00-18.00
Omklädningsrummen stänger 30 min efter ovan utsatt tid.

Gymmet:
Måndag – fredag kl. 06.30-20.00
Lördag – söndag kl. 09.00-18.30

Kumla
Örebronyheter

Källa Kumla kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in