Indianerna i speedway är tillbaka så sänder C More

By on 27 april, 2017

Metanoldoftens tid är här. Elitserien i Speedway är tillbaka. Inför årets säsong fokuserar C More på en huvudmatch per omgång med direktsändning från arenan. Säsongen inleds den 9 maj, då Rospiggarna tar emot Eskilstuna Smederna hemma i Hallstavik. Elitserien i Speedway visas på C More Sport, cmore.se och i C Mores app.

Varje tisdag visar C More en utvald match med intervjuer och inramning av kommentatorn Stefan Klemetz. Experter är Mats Olsson och Morgan Andersson. Sändningarna börjar klockan 19.00. 

– Det är underbart att Elitserien med den yppersta världseliten på plats snart är igång. Årets serie ser mycket intressant ut då det är en hel del omkastningar i trupperna, jag tänker främst på att det är många världsartister som bytt klubbmärke till årets säsong. Ett lag som sticker ut är Piraterna från Motala som kryddat sitt lag med Emil Sajfutdinov och danske Niels-Kristian Iversen. Det känns som ett av finallagen, säger Morgan Andersson, expert på C More.

Elitseriesäsongen på C More innehåller hela 24 matcher inklusive en match från varje omgång i slutspelsserien, fyra kvartsfinaler, fyra semifinaler och bägge finalmatcherna. Matcherna direktsänds från arenorna och från och med slutspelet ramas sändningarna in med studio med Björn Oldeen som programledare. Förutom Elitserien i Speedway sänder C More även individuella SM i Speedway som körs den 1 juli i Avesta. Matcherna visas på C More Sport, cmore.se och i C Mores app.

Matcher i C More, omgång 1-5:
Tisdag 9 maj 19:00 Rospiggarna – Eskilstuna Smederna
Tisdag 16 maj 19:00 Masarna – Elit Vetlanda
Tisdag 23 maj 19:00 Dackarna – Masarna
Tisdag 30 maj 19:00 Indianerna – Lejonen
Tisdag 6 juni 19.00 Piraterna – Rospiggarna 

Lagen i Elitserien i speedway 2017:
Dackarna (Målilla)
Elit Vetlanda (Vetlanda)
Eskilstuna Smederna (Eskilstuna)
Indianerna (Kumla)
Lejonen (Gislaved
)Masarna (Avesta)
Piraterna (Motala)
Rospiggarna (Hallstavik)

Sport | Motor
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login