Innebandy | IBF Örebro föll hemma mot FBC Kalmarsund

By on 14 februari, 2015

IBF Örebro visade upp ett spel med tålamod och stabilitet, tyvärr räckte det inte då Kalmarsund visade upp kvalitéer som Örebro inte kunde matcha.

Första perioden förde Örebro ett riktigt tajt, disciplinerat spel och kunde vinna den med 2–1, det var ett spel som ska hålla långt.

Örebro chockstartade andra och stänkte in tre mål inom loppet av fem minuter och gick fram till 5 – 1­, Kalmarsund tog time-out och snackade ihop sig för att lyfta sig en aning. Örebro var hur som helst det bättre laget även i andra och perioden slutade 6-3 till hemmalagets fördel.

I tredje reste sig Kalmarsund duktigt och kunde kvittera till 6-6 sex minuter in i perioden. Matchen blev till en kamp över hela planen, en kamp som Kalmarsund till sist kunde vinna med 9-6.

Trots förlusten visar IBF Örebro att de absolut hör hemma i toppen, och som alla vet så är anfall bästa försvar, man vinner inget på att backa hem och försöka bevaka en ledning. Något att ta fasta på till nästa match.