Inred med höstens nyheter från Rusta

By on 23 maj, 2023
Bland Rustas nyheter för hösten syns allt från organiska vaser och mönstrade ljuslyktor i glas till mängder av mjuka och värmande textilier.
Bild: Rusta

Bland Rustas nyheter för hösten syns allt från organiska vaser och mönstrade ljuslyktor i glas till mängder av mjuka och värmande textilier. Den naturnära stilen fortsätter att inspirera, med inslag av djupare färger från höstens palett.

Naturmaterial som ull, bomull och linne är här för att stanna. Det syns tydligt när Rustas inredningsnyheter landar i varuhuset i augusti. Basfärgerna beige och naturvitt får sällskap av olivgrönt, djuplila, bränd orange och mullvadsfärgat, kulörer som hjälper till att skapa en hemtrevlig känsla. Autumn leaves, Botanica och Dahlia är namn på några av de nya mönster som syns på Rustas textilavdelning, och som alla flirtar med naturen och dess motiv.

Det sammetslena materialet chenille gör comeback och syns på både kuddar och gardiner. På mattavdelningen landar flera spännande nyheter, där modellen Frances med hög och låg lugg i sobert beige eller vitt, spås bli en riktig favorit.

Räkna med rutor

I höst hittar vi klassiska rutor på allt! Från mattor, plädar och gardiner till kuddar och bäddset.

Även i köket sätter rutorna sin prägel på såväl gardinkappor som dukar och kökshanddukar. Rustas köksavdelning får tillskott i form av rustika gjutjärnsgrytor och en stekpanna i trendigt beige. Nya glasserien Plissé, med dricks-, vin- och champagneglas, kommer i prisvärt 4-pack. För hemmakocken utökas sortimentet med ett snyggt förkläde i canvas med läderdetaljer.

Piffa med prisvärda detaljer

Nyheterna bland ljuslyktor, doftljus, vaser och krukor är många och gör det enkelt att skapa personliga stilleben med små medel. Populära ljuslyktan Cleo i glas får sällskap av fler färger. Bland nyheterna syns även söta svampljuslyktor, perfekta att kombinera med lampan Reykjavik, som i höst kommer i nya färgställningar.

Nyheterna finns i varuhuset från augusti.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Rusta

You must be logged in to post a comment Login