Jönköping Södra skrällde mot ÖSK

Av på 27 juli, 2013

Den här dagen vill förmodligen Örebro SK helst glömma, det blev tung förlust med 2-0 borta mot bottengängen Jönköping Södra.

ÖSK hade tre nya spelare i sin laguppställning men det gav inte någon positiv effekt, de behöver nog mer tid i laget för att hitta spelet. När väl ÖSK gjorde sina byten kunde de skapa en offensiv press som de tidigare inte haft, men då var det redan försent.

Första halvlek
Det blev en chockstart för ÖSK, redan efter 7 min kunde Viktor Rönneklev sätta 1-0 till Jönköping. Fast det var Örebro som skapade de farligaste chanserna men Niklas Helgesson gör ett antal kvalificerade räddningar i målet. ÖSK såg även lite osäkra ut vid vissa av sina uppspel.

Andra halvlek
ÖSK fortsatte att se osäkra ut i den andra halvleken och Jönköping kunde ta över spelet. I den 53:e min kunde hemmalaget öka på ledningen till 2-0 efter att Tommy Thelin kunde lirka in bollen på en hörna.

När ÖSK mot slutet av matchen gör två byten förändras matchbilden. De får nu ett annat tryck mot mål som de tidigare saknade. Domaren la även till sju extra min då hemmalaget maskade i slutet av matchen.

Nästa match
ÖSK får sikta in sig på en seger i nästa omgång. Laget kommer återigen bege sig till Småland då de möter IFK Värnamo. Den 2 augusti kl 19.20 spelas matchen på Finnvedsvallen.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in