Karin Beckman blir chef för Kulturkvarteret

By on 6 mars, 2020

Nu är det klart att det blir Karin Beckman som tillträder tjänsten som chef för det nya Kulturkvarteret i Örebro.

Karin Beckman har jobbat som kulturchef i Vara kommun i flera år och kommer senast från en tjänst som kultur-och fritidschef i Härryda kommun.

Så tar vi ytterligare ett steg i förverkligandet av ett Kulturkvarter för alla, med en ny chef på plats. I Karin ser jag en kraft som har förmågan att få både människor och verksamheter att växa i denna nya mötesplats. Med en gedigen erfarenhet av kulturens betydelse, metodisk verksamhetsutveckling och gränsöverskridande förändringsarbete, har Karin de kvalitéer som krävs. Hon är en möjliggörare för Örebros nya kulturella hjärta och som jag hälsar varmt välkommen till Örebro, säger Anne Andersson, kommundirektör.

– Jag föreställer mig att Kulturkvarteret kommer att vara en sådan plats där möten kan ske i en miljö där många vill vara och verka, en plats där magi kan uppstå. Jag känner mig så hedrad av att ha fått chansen att tillsammans med alla de olika kulturverksamheterna som kommer att rymmas i huset, göra verklighet av visionen och drömmarna. Nu ser jag fram emot mitt nya uppdrag i Örebro kommun och att få träffa er alla. Vi ses på Kulturkvarteret! säger Karin Beckman.

Lokalt 
Örebronyheter

Källa Örebro Kommun

You must be logged in to post a comment Login